Orjinal Resim

1995 yılında İzmit'te kurulan Konak Hastaneleri , sahip olduğu seçkin kadrosu ile dünya standartlarında hizmet veren A Sınıfı bir hastanedir.

Yatırımlarını günden güne genişleten Konak Hastaneleri 2013 yılında bünyesine kattığı Gebze Tıp Merkezi'ni  Konak Hastaneleri Gebze ismiyle 2015 yılında A Sınıf hastane olarak hizmete sokmuştur.

2014 yılında Gölcük Aile Tıp Merkezi ile yapmış olduğu ortaklıkla   Gölcük Aile Konak Hastanesi hizmete girmiştir.

Aynı yıl Adapazarı'nda bünyesine kattığı Konak Tıp Merkezi ile 2016 yılında 4. büyük hastanesinin açılışı için hazırlanmaktadır.

Bina yatırımlarının yanı sıra hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı, teknolojisi ve hizmet kalitesi ile yenilikler getiren Konak Hastaneleri 128 Kesit BT Koroner (Sanal) Anjiyo, Kolon Hidroterapi, Kardiyak Rehabilitasyon, Uyku Laboratuvarı,  gibi hizmetleri de verebilmektedir. Kocaeli'nin ilk özel Tüp Bebek Ünitesi ile sağlığın daima yanında olmaya devam etmektedir.

Takdim
Yönetim Kurulumuz 2016