Konak Hastaneleri Tüp Bebek Ünitesi,uzmanları buluşturdu
Orjinal Resim

Konak Hastaneleri Tüp BebekÜnitesi,uzmanları buluşturdu.

Hekimler "Tekrarlayan Gebelik Kayıpları"nı

Tartıştı

KonakHastaneleri Tüp Bebek Ünitesi tarafından 20 Ocak'ta yapılan BilimselPaylaşım Toplantısında uzmanlar tekrarlayan gebelik kayıpları konusunu tartıştı.Toplantıda, nedenleri ve tedavisi konusunda tam bir görüş birliği sağlanmayankonu, uzmanlar eşliğinde ele alınarak, konuyla ilgili gelişmeler ve yeni tedaviyöntemleri konuşuldu.

Kocaeli ve çevre illerdeki kadın hastalıkları vedoğum hekimleri Tekrarlayan GebelikKayıpları konulu Bilimsel Paylaşım Toplantısındabuluştu. Konu, 2 saat süren bilimsel toplantı ile bölgede ilk kez tartışıldı.

Toplantı , Konak Hastaneleri Yönetim KuruluBaşkanı Op. Dr Kazım Gündoğdu'nun  hoşgeldiniz konuşmalarıyla başladı.

Panel açılışını Tüp Bebek Ünitesi Bilimsel DirektörüProf. Dr. Sedat Kadanalı yaptı.

KocaeliÜniversitesinden Doç. Dr. Yiğit Çakıroğlu' nun yaptığı sunumun ardından Prof.Dr. Sedat Kadanalı'nın moderatörlüğünde bir panelle devam etti.

AcıbademÜniversitesi Kadıköy Hastanesi'nden Prof. Dr. Tayfun Bağış, Koç ÜniversitesiAmerikan Hastanesi'nden Doç. Dr. Barış Ata, Sakarya Üniversitesi EğitimAraştırma Hastanesinden Prof. Dr. Serhan Cevrioğlu, Kocaeli ÜniversitesindenDoç. Dr. Yiğit Çakıroğlu' nun panelist olarak katıldığı panel interaktif olarakyapıldı. Böylece dinleyiciler tartışmaya katılarak merak ettikleri sorularısorabildi. Program plaket töreni ile sonlandı.

BilimselPaylaşım Toplantıları Devam Edecek

Konak Hastaneleri Tüp Bebek Ünitesi bir ilkigerçekleştirerek düzenlediği Bilimsel Paylaşım Toplantılarına farklı konubaşlıkları ile devam etmeyi planlıyor. Bölgede iyi, kaliteli ve etik sağlıkhizmetinin verilmesi için ilgili konularda bilimsel destek ve paylaşımısürdürmeyi amaçlıyor.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş myspace da paylaş digg da paylaş stumbleupon da paylaş xing da paylaş
Aynı anda üç ameliyat birden oldu
Akciğerine Pıhtı Atan Hasta, Ameliyatsız Hayata Döndürüldü
Özel Konak Hastanesi´nde masif pulmoner emboli (bacak toplar damarlarından kalbe veya akciğerine pıhtı atması) teşhisi konulan hasta EKOS yöntemiyle ameliyatsız olarak hayata döndürdü.
Web Mail l Özel Köşk Sağlık Hizmetleri A.Ş 2012
Yazılım K7