Aynı anda üç ameliyat birden oldu
Orjinal Resim

Mide yanması ve karın ağrısı şikâyetleriyle Özel Konak Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'ne başvuran 51 yaşındaki Ayla Hanım'a yapılan tetkikler sonucu myoma uteri (rahimde kitle) + konik taşlı kolesistit (safra kesesinde taş) + gastroözofageal reflü  + sliding herni (mide fıtığı) tanıları kondu.

Hastanemiz doktorlarından ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Kul  ve Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Erkan Türköz tarafından hastaya TAH+BSO (rahim ve yumurtalıkların alınması), laparoskopik kolesistektomi (kapalı safra kesesi ameliyatı) ve laparoskopik nissen (yemek borusu ve mide arası kapakçığın onarımı) ameliyatları tek seansta yapıldı.

Üç ameliyatı da eş zamanlı yaptıklarını ifade eden Op. Dr. Fatih Kul; "Bu tip ameliyatlar, laparoskopik olarak aynı seansta gerçekleştirilebilmekte ve başarıyla sonuçlanmaktadır.

Hastamız ameliyatların ardından 2 gün sonra tüm şikâyetleri geçmiş ve sağlığına kavuşmuş olarak taburcu edilmiştir. Ayla Hanım'a sağlıklı ve mutlu bir hayat dileriz. " açıklamasında bulundu.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş myspace da paylaş digg da paylaş stumbleupon da paylaş xing da paylaş
Konak Hastaneleri Tüp Bebek Ünitesi,uzmanları buluşturdu
Konak Hastaneleri Tüp Bebek Ünitesi tarafından 20 Ocak´ta yapılan Bilimsel Paylaşım Toplantısında uzmanlar tekrarlayan gebelik kayıpları konusunu tartıştı. Toplantıda, nedenleri ve te
Akciğerine Pıhtı Atan Hasta, Ameliyatsız Hayata Döndürüldü
Özel Konak Hastanesi´nde masif pulmoner emboli (bacak toplar damarlarından kalbe veya akciğerine pıhtı atması) teşhisi konulan hasta EKOS yöntemiyle ameliyatsız olarak hayata döndürdü.
Web Mail l Özel Köşk Sağlık Hizmetleri A.Ş 2012
Yazılım K7